Dodatni pozitivni primeri pri Cedeviti Olimpiji

Slovenski derbi lige ABA med košarkarji Krke in Cedevite Olimpije, ki bi moral biti v sredo, so preložili na 24. februar.
Fotografija: Za sredo predvidena tekma med Cedevita Olimpijo in Krko je padla v vodo. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Za sredo predvidena tekma med Cedevita Olimpijo in Krko je padla v vodo. FOTO: Blaž Samec

Iz vodstva tekmovanja košarkarske lige ABA so sporočili, da so bili prisiljeni preložiti dvoboj 14. kola med Krko in Cedevito Olimpijo, ki bi moral biti pojutrišnjem ob 18.45 v Novem mestu. Razlog za odpoved so pozitivni izvidi testov na novi koronavirus pri članih ljubljanskega kluba.

»Po četrtkovi vrnitvi iz Francije, kjer so se košarkarji Cedevite Olimpije v sredinem četrtem kolu drugega dela evropskega pokala pomerili z Bourgom, in odkritju pozitivnega primera v članskem moštvu, je celotna ekipa z izjemo igralca, pri katerem je bila odkrita okužba s covid-19, v ponedeljek opravila nova testiranja. Odkriti so bili dodatni pozitivni primeri, prav vsi, pri katerih je test pokazal pozitiven rezultat, pa so bili po vseh epidemioloških protokolih takoj poslani v samoizolacijo. Njihovo zdravstveno stanje spremlja zdravstveno osebje KK Cedevita Olimpija,« so zapisali na uradni spletni strani ljubljanskega kluba.

Slovenski derbi v ligi ABA bo po novem na sporedu 24. februarja.

Komentarji: