Goran Dragić zamenjava za Paula Georgea v Indiani?

Po pisanju ameriških medijev naj bi se Indiana po poškodbi glavnega zvezdnika zanimala za slovenskega reprezentanta.

Objavljeno
05. avgust 2014 15.05
Š. Ro., Delo.si, STA
Š. Ro., Delo.si, STA
New York − Po hudi poškodbi ameriškega reprezentanta Paula Georgea so se v košarkarskih krogih v ZDA pojavile govorice o prestopu igralcev. Večkrat je omenjen tudi slovenski zvezdnik Goran Dragić, ki si ga želi Indiana Pacers kot zamenjavo za nesrečnega Američana, ki se je poškodoval na reprezentančni pripravljalni tekmi v Las Vegasu.

Po pisanju ameriških medijev bi Indiana nemudoma vzela Gorana Dragića, če bi ga bil seveda Phoenix pripravljen prodati. Namigovanja gredo v smeri, da se je Phoenix letos okrepil z dvema košarkarjema (Tyler Ennis, Isaiah Thomas), ki lahko igrata na mestu slovenskega zvezdnika, hkrati pa želi zadržati tudi organizatorja igre Erica Bledsoeja.

V zameno za Dragića je Indiana pripravljena Phoenixu odstopiti dva igralca − Roya Hibberta in Chrisa Copelanda − ter predati možnost izbora na naslednjem naboru.

Govorice o željah Indiane, da v svoje vrste zvabi slovenskega košarkarja, so se sicer pojavile že pred nekaj tedni, zdaj pa ob poškodbi prvega zvezdnika znova prišle na plan.