Phoenix predober za Gorana Dragića in soigralce

V ligi NBA ne poznajo počitka: že jutri slovenski derbi v Miamiju, derbi za končnico bo igral tudi Luka Dončić.
Fotografija: Goran Dragić (z žogo) je v 27 minutah zbral 12 točk, šest skokov in štiri podaje. FOTO: Chuck Cook/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Goran Dragić (z žogo) je v 27 minutah zbral 12 točk, šest skokov in štiri podaje. FOTO: Chuck Cook/Usa Today Sports

Ponoči so bili vnovič aktivni košarkarji Miamija v severnoameriški ligi NBA. Moštvo s Floride je gostovalo v Talking Stick Resort Areni v Phoenixu in izgubilo z 86:106. Pri zmagovalcih nihče ni presegel meje 20 doseženih točk, še največ jih je zbral Deandre Ayton (19), zato pa jih je kar šest doseglo več kot deset točk.

Goran Dragić je v majici Miamija igral 27 minut, v tem času pa vknjižil 12 točk (za dve 3:4, za tri 0:7, prosti meti 6:8) in bil posebej nenatančen pri metih za tri točke. Ljubljančan je dodal šest skokov in štiri podaje, v njegovi ekipi pa je bil najbolj učinkovit Jimmy Butler, ki je dosegel 18 točk. Miami se tudi po porazu z drugo ekipo zahoda še vedno drži v območju končnice v vzhodni konferenci.


 

Dragić nad Čančarja, derbi bo igral tudi Dončić


Miami bo igral naslednjo tekmo v četrtek zjutraj ob 4.00 po slovenskem času, ko bo njegov tekmec Denver, torej se bosta sešla slovenska legionarja Goran Dragić in Vlatko Čančar. Dallas bo le pol ure prej gostoval v Memphisu, ko bodo Luka Dončić in soigralci lovili nove točke v boju za preboj v končnico proti neposrednemu tekmecu.
 
Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: