Poškodovani Teodosić poškodoval tudi sodnika (VIDEO)

Srbski košarkarski zvezdnik je nestrinjanje s sodniško odločitvijo pokazal tako, da je delilcu pravice v obraz zalučal žogo.

Objavljeno
07. avgust 2014 12.40
afp/BASKET-EURL-OLYMPIAKOS-CSKA
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Trst - Srbski košarkarski selektor Aleksandar Đorđević manj kot mesec dni pred začetkom svetovnega prvenstva v Španiji ne more biti pretirano židane volje, saj si je v pripravljalni tekmi z Italijo, ki so jo »azzurri« dobili z 80:71, tri minute pred koncem gleženj poškodoval eden nosilcev igre, 27-letni organizator Miloš Teodosić. Zvezdnik moskovskega CSKA je moral predčasno končati tekmo, vendar pa jo je očitno še dobro odnesel, saj bo moral počivati le nekaj dni.

Je pa Teodosić že pred tem poskrbel za incident, saj je tik pred tem, preden je moral s parketa, izgubil živce ob eni od sodniških odločitev, zato je delilcu pravice v obraz zalučal žogo in mu poškodoval ustnico, tako da je morala vskočiti celo zdravniška služba. Zanimivo pa je, da sodniki Srba zavoljo nespametne in nešportne poteze niso izključili. Srbski mediji so 27-letnega in 210 centimetrov visoketa zvezdnika sicer vzeli v bran, češ da je nesrečnega delilca pravice zadel nenamerno.