Presenečenje iz Stožic, prišel je evropski prvak

Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Matic Rebec je za en mesec postal član Cedevite Olimpije.
Fotografija: Nekdanji košarkarski reprezentant Matic Rebec je zaradi težav z zdravjem v moštvu Cedevita Olimpija dobil priložnost za vrnitev v resnejši igralni ritem.. FOTO: Roman ŠŠipić
Odpri galerijo
Nekdanji košarkarski reprezentant Matic Rebec je zaradi težav z zdravjem v moštvu Cedevita Olimpija dobil priložnost za vrnitev v resnejši igralni ritem.. FOTO: Roman ŠŠipić

Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Matic Rebec je za en mesec postal član Cedevite Olimpije. Njegova vlogo bo nadomestiti manko pri organizaciji igre zaradi zdravstvenih težavah v ekipi.

»Začetek sezone se žal ne razpleta tako, kot bi si želeli. Številne fante pestijo poškodbe, znašli pa smo se tudi v primežu nekaterih drugih zdravstvenih težav. Matic Rebec je bil del našega trenažnega procesa praktično celotno pripravljalno obdobje, zato pozna svoje nove soigralce, hkrati pa je seznanjen s sistem igre našega glavnega trenerja,« je ob podpisu kratkoročne pogodbe povedal športni direktor Cedevite Olimpije Sani Bečirović.

Sedemindvajsetletni Rebec, ki je bil 2017 del zlate slovenske reprezentance, je nazadnje nosil dres italijanske ekipe Agribertocchi Orzinuovi, pred tem pa je bil del moštev Chieti Basket 1974, Basket Ravenna, Rouen Métropole Basket, Rasta Vechta, Cibona, Gipuzkoa, FMP, Sixt Primorska, Enisey, Krka, Rogaška in Helios.

Preberite še:

Komentarji: