Učinek, ki bi si ga lahko le želel

Slovenski košarkar Vlatko Čančar je dosegel devet točk ob zmagi Denverja proti Phoenixu na pripravljalni tekmi teden dni pred začetkom lige NBA.
Fotografija: Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je imel v davišnji pripravljalni košarkarski tekmi pred začetkom lige NBA proti Deandreju Aytonu (22) in Devinu Bookerju zelo soliden strelski izkupiček. FOTO: Ron Chenoy/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je imel v davišnji pripravljalni košarkarski tekmi pred začetkom lige NBA proti Deandreju Aytonu (22) in Devinu Bookerju zelo soliden strelski izkupiček. FOTO: Ron Chenoy/Usa Today Sports

Slovenski košarkar Vlatko Čančar je dosegel devet točk ob zmagi Denverja proti Phoenixu na pripravljalni tekmi teden dni pred začetkom lige NBA. Izid je bil 107:105 v korist domače ekipe.

Petindvajsetletni Primorec je dvoboj začel na klopi, na koncu pa na parketu prebil 22:31 minute. V tem času je zadel tri od šestih metov iz igre, od tega dve trojki. Vpisal je še podajo in ukradeno žogo.

Najboljši strelec pri domačih je bil Ish Smith, ki je tudi odločil dvoboj z uspešnim metom. Dosegel je 17 točk, 16 jih je dodal Bones Hyland. Pri v minuli sezoni najboljši ekipi rednega dela je 20 točk prispeval Devin Booker, eno manj pa Deandre Ayton.

Na preostalih pripravljalnih tekmah je Washington ugnal Charlotte s 116:107, Philadelphia je bila boljša od Clevelanda s 113:97, Miami pa je premagal Houston s 118:110.

V noči na sredo bo od Slovencev dejaven Goran Dragić s Chicagom proti Milwaukeeju.

Preberite še:

Komentarji: