Utah kljub trojnemu dvojčku Nikole Jokića premočan za Denver

Gostje iz Salt Lake Cityja so v Denverju prepričljivo prišli do zmage. Srbski zvezdnik dosegel 25 točk in 15 skokov in 14 asistenc.
Fotografija: Donovan Mitchell je bil najučinkovitejši in jeziček na tehtnici pri zmagi Utaha proti Denverju, ki je imel znova razpooloženega Nikolo Jokića. FOTO: Ron Chenoy/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Donovan Mitchell je bil najučinkovitejši in jeziček na tehtnici pri zmagi Utaha proti Denverju, ki je imel znova razpooloženega Nikolo Jokića. FOTO: Ron Chenoy/Usa Today Sports

Košarkarji Denverja so v ligi NBA lige na domačem igrišču izgubili proti Utahu s 102:125. Slovenski reprezentant Vlatko Čančar pri Denverju zaradi poškodbe ni igral, njegovi ekipi pa ni pomagal trojni dvojček Nikole Jokića.

Srb je dosegel 25 točk in zabeležil še 15 skokov in 14 asistenc. Zanj je bil to deveti trojni dvojček v tej sezoni in 66. v karieri.

Za zmagovalce je Donovan Mitchell dosegel 31 točk, Rudy Gobert pa je 18 točkam dodal 19 skokov. Utah je z izkupičkom 29:14 na tretjem mestu v zahodni konferenci, medtem ko je Denver z 22:20 na šestem.

Nove zmage so v pretekli noči zabeležili še Phoenix, Houston in Minnesota, ki je bila boljša od drugega najboljšega v zahodni konferenci Golden State. Steph Curry zaradi poškodbe roke ni igral pri poražencih.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: