Utah vse bliže, a Dallas še ne ve, ali bo Luka Dončić zdrav

Teksaško moštvo je potrdilo poškodbo mečne mišice na levi nogi prvega zvezdnika. Prva tekma končnice bo v soboto.
Fotografija: Luka Dončić in Dallas sta v težavah, prvi zvezdnik morda ne bo naared za prvo tekmo končnice v ligi NBA proti Utahu. FOTO: Kevin Jairaj /Usa Today Sports
Odpri galerijo
Luka Dončić in Dallas sta v težavah, prvi zvezdnik morda ne bo naared za prvo tekmo končnice v ligi NBA proti Utahu. FOTO: Kevin Jairaj /Usa Today Sports

Pri Dallasu upajo, da bodo zvezdniškega organizatorja igre Luko Dončića pripravili za uvodni krog končnice lige NBA proti Utahu. Kot so za portal ESPN sporočili iz teksaškega moštva, so pri pregledu z magnetno resonanco potrdili, da je Dončić utrpel poškodbo leve mečne mišice.

Dončić se je poškodoval na zadnji tekmi rednega dela sezone severnoameriškega košarkarskega prvenstva proti San Antoniu v nedeljo. Slovenski košarkar je v tretji četrtini nerodno pristal pri poskusu podaje, njegov obraz se je v istem hipu spačil od bolečine, Dončić se je prijel za levo nogo.

Dončićev status za prvo tekmo dvoboja prvega kroga končnice proti Utahu, ta bo na sporedu v soboto, še vedno ni znan. Strokovni štab Dallasa še ni določil urnika njegove vrnitve na parket.

Preberite še:

Komentarji: