Zamisel, ki buri duhove: LeBron James ob Luki Dončiću

Shams Charania, novinar pri spletnem športnem portalu The Athletic in Stadium, je namignil, da je Kyrie Irving nagovarjal prijatelja, naj prestopi k Dallasu.
Fotografija: Čeprav še ni konec sezone, je tudi v ligi NBA že napočilo obdobje  kislih kumaric. LeBrona James že selijo iz Los Angelesa v Dallas, kjer bi združil moči z Luko Dončićem in Kyriejem Irvingom. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Čeprav še ni konec sezone, je tudi v ligi NBA že napočilo obdobje  kislih kumaric. LeBrona James že selijo iz Los Angelesa v Dallas, kjer bi združil moči z Luko Dončićem in Kyriejem Irvingom. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports

Je na pragu senzacionalen prestop v ligi NBA? V glavni vlogi je, kot namiguje Shams Charania, novinar pri spletnem športnem portalu The Athletic in Stadium, LeBron James.

Največjega zvezdnika lige NBA zadnjih petnajst let je veliki prijatelj Kyrie Irving nagovarjal, da naj se pridruži Dallasu. Oziroma preverjal je možnost, ali se lahko pridruži. LeBron James ima še enoletno pogodbo z moštvom Los Angeles Lakers, medtem ko je Irving sicer prost igralec, a je malo verjetnosti, da ne bi podaljšal pogodbe z Dallasom.

Ob tem se poraja vprašanje, kakšna je v tej kombinaciji vloga Luke Dončića? Prva možnost je, da bi Dallas združil zvezdniške moči v veliko trojko, ki bi teksaško moštvo takoj porinilo v položaj največjega favorita za naslov prvaka.

Druga možnost je tudi Dončićev odhod, da bi lahko sprostil Jamesov prihod. Kot je še namigoval Charania, je težko verjeti v Dončićevo slovo, saj si James in 24-letni Ljubljančan izkazujeta veliko medsebojnega občudovanja. Zato je večja verjetnost, da Irving opravlja le povezovalno vlogo.

Preberite še:

Komentarji: