1. SNL: Farsa se nadaljuje - Ankaran bo igral v Dravogradu!

Na spletni strani prvoligaškega tekmovanja so danes objavili novico, da bo novinec Ankaran svoje domače tekme igral na Koroškem.

Objavljeno
13. julij 2017 16.36
N. Gr.
N. Gr.

Dravograd - Farsa okrog novopečenega člana 1. SNL Ankarana se nadaljuje. Potem, ko je svoj vpliv v klubu okrepil Boris Popović, so si obetali, da bodo domače tekme lahko igrali na Bonifiki, a ni šlo. Nato je dolgo kazalo, da bo Ankaran doma igral v Sežani na štadionu Rajka Štolfe, danes pa je prva liga poskrbela za novo presenečenje in objavila, da bo Ankaran doma igral v Dravogradu na Koroškem.

Vprašanje je, kdo bo na Koroškem navijal za Ankaran in zakaj je sploh prišlo do te odločitve, ki jo niso v ničemer obrazložili. Ankaran bo že v prvem krogu odigral prvo domačo tekmo, ko bodo gostili Triglav. Zaradi logističnih razlogov so se odločili, da bodo prvo tekmo na štadionu v Dravogradu odigrali brez gledalcev, ki jih tudi tako najbrž ne bo na pretek. Zanimivo je, da bo Ankaran sedem od devetih gostovanj v ligi odigral na štadionih, ki so bližje Ankaranu kot je tisti v Dravogradu, dlje ležita le Maribor in Kidričevo. 

Na strani prve lige so objavili tudi novico, da bodo v prihajajoči sezoni pripravili prenose vseh 180 tekem prve lige. 

 

Vombergar blizu Olimpije

Po trditvah iz južne Amerike naj bi argentinski napadalec slovenskih korenin Andreas Vombergar že jutri prispel v Ljubljano, kjer bo opravil zdravniški pregled in podpisal pogodbo z zmaji. Novice vpletene strani še ne komentirata, če pa bo Vombergar res prišel, bo okrepil napad Olimpije, ki je bil že lani šibka točka ekipe.