310 evrov za ogled treninga Reala in rokovanje z Ronaldom

Nogometaši Reala bodo v avgustu odpotovali v ZDA, kjer bodo tudi odigrali štiri prijateljske tekme.

Objavljeno
11. julij 2012 17.56
Posodobljeno
11. julij 2012 18.09
FBL-EURO-2012-POR-TRAINING
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Madrid - V času globalne finančne in gospodarske krize je potrebno biti iznajdljiv. Lahko bi dejali, da je to moto vodilnih mož madridskega Reala, ki si veliko obetajo od gostovanja ekipe v ZDA.

V Los Angelesu že sedaj vlada prava »galaktična evforija«, saj bodo varovanci Joseja Mourinha četrtega avgusta opravili trening na zelenici univerze UCLA. Čeprov bo šlo le za trening, pa si bo dogodek lahko ogledala širša javnost, ki pa bo morala za to odšteti kar nekaj zelencev.

Najcenejše karte stanejo 69 evrov, najdražje pa so seveda karte za VIP ložo, ki stanejo 310 evrov. Za ta denar vam zagotovijo enega od prvovrstnih sedežev, po koncu treninga pa obljubljajo tudi kratko druženje z zvezdami Reala kot tudi slikanje z asi kot sta Cristiano Ronaldo in Iker Casillas.

Real je sicer tovrstne treninge v Los Angelesu opravil že v letih 2010 in 2011, sedaj pa vse skupaj očitno postaja neke vrste tradicija. Ob tem bodo gostje iz španske prestolnice v ZDA odigrali tudi štiri prijateljske tekme - drugega avgusta se bodo pomerili z domačim moštvom L. A. Galaxy, kjer igra tudi David Beckham.

Petega avgusta jih čaka obračun z mehiško ekipo Santos Laguna v Las Vegasu, tri dni kasneje se bodo v New Yorku pomerili z AC Milanom, turnejo pa bodo zaključili v Philadelphii, kjer jim bo 11. avgusta nasproti stala ekipa Celtica.