Balotelli bo prisilno počival (VIDEO)

Milanov napadalec Mario Balotelli je skupil poškodbo desne rame v dvoboju lige prvakov z Atleticom.

Objavljeno
21. februar 2014 11.46
FBL-EUR-C1-AC MILAN-ATLETICO MADRID
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Milano − Zvezdnik italijanskega nogometnega velika Milana Mario Balotelli si je v sredinem prvem dvoboju osmine finala lige prvakov z Atleticom Madridom poškodoval desno ramo in bo moral predvidoma počivati deset dni, zagotovo pa naj bi bil nared do povratnega obračuna 11. marca v Španiji. Milan, pri katerem ni zaigral poškodovani slovenski reprezentant Valter Birsa, je sicer na San Siru pokleknil z 0:1, edini gol je v 83. minuti prispeval Diego Costa.

Do poškodbe je prišlo sedem minut prej, ko je Atleticov brazilski branilec Miranda podrl prodirajočega Balotellija, ki ga je novi trener Clarence Seedorf takoj nadomestil z Gianpaolom Pazzinijem. Ni pa bila to prva zamenjava, po kateri je moral poseči zavoljo igralčeve poškodbe: že v 26. minuti je moral namreč predčasno v bolečinah z igrišča tudi mladi branilec Mattia De Sciglio.

Zvezdniški 23-letni napadalec bo moral verjetno izpustiti prihodnji dve preizkušnji serie A, zagotovo ga ne bo zraven v nedeljskem obračunu s Sampdorio, kaj lahko pa se zgodi, da bo manjkal tudi na derbiju z vodilnim Juventusom 2. marca.