Crystal Palace v zadnjih sekundah ustavil zmagoviti niz Man. Uniteda

Manchester United je ostal brez dragocenih točk na gostovanju pri Crystal Palacu (1:1), pred derbijem z Arsenalom pa je ostal tudi brez vezista Casemira.
Fotografija: Michael Olise je z mojstrskim prostim strelom poskrbel za delitev točk na štadionu Selhurst Park. FOTO: Peter Cziborra/Reuters
Odpri galerijo
Michael Olise je z mojstrskim prostim strelom poskrbel za delitev točk na štadionu Selhurst Park. FOTO: Peter Cziborra/Reuters

Na preloženi tekmi 7. kola angleške premier league je Crystal Palace z golom francoskega vezista Michaela Oliseja v 91. minuti preprečil zmago Manchester Unitedu, ki bi bila že 10. zaporedna za rdeče vrage in bi jih ponesla prek Newcastle Uniteda in mestnega tekmeca Manchester Cityja na drugo mesto na lestvici.

United je povedel v zaključku prvega polčasa, ko je kapetan Bruno Fernandes s silovitim strelom znotraj kazenskega prostora zaključil akcijo Marcusa Rashforda in Christiana Eriksna, United pa minimalne prednosti ni uspel zadržati. Vezist Casemiro je v 80. minuti za nameček prejel še rumeni karton, zaradi katerega ne bo smel igrati v največjem obračunu tega konca tedna, ko bo Man. United spet obiskal London in se pomeril z vodilnim Arsenalom.

Trener Crystal Palaca je seveda legenda topničarjev Patrick Vieira, ki je z juga poslal dobre novice na sever prestolnice, medtem ko se Manchester United na sever Anglije vrača kot 3. moštvo premier league. Za končnih 1:1 je poskrbel Olise v 91. minuti, ko je mojstrsko izvedel prosti strel precej z desne strani in s pomočjo prečke ukanil do tedaj skoraj brezhibnega Španca Davida de Geo v vratih Uniteda.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: