Guardiola enoletni premor pričel s počitnicami v Dubrovniku

Sedaj že nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola je v petek z zasebnim letalom pristal na krajših počitnicah v Dubrovniku.

Objavljeno
02. junij 2012 09.55
Posodobljeno
02. junij 2012 10.10
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Dubrovnik - Katalonski trener Pep Guardiola se je od Barcelone poslovil z novo že 14. lovoriko, saj so njegovi varovanci v finalu španskega kraljevega pokala v Madridu odpihnil Athletic Bilbao s 3:0. Po koncu dvoboja pa se je 41-letni strokovnjak začasno poslovil od trenerskega posla in pričel razmišljati o zasluženih počitnicah.

»Štirinajst lovorik v štirih letih je zagotovo dober izkupček, zato sem vesel, ker klub zapuščam v dobri kondiciji. Messi me je naučil, kako biti še bolj tekmovalen, hkrati pa je bil velikanski privilegij, da sem lahko treniral najboljšega nogometaša na svetu, vsaj po mojih merilih,« je med drugim dejal Guardiola.

Včeraj je tako eden najbolj uglednih trenerjev na svetu z zasebnim letalom pristal v hrvaškem Dubrovniki, kjer naj bi naslednje štiri dni užival na krajših počitnicah. Skupaj s svojo ženo si je ogledal tudi stari del mesta, dobro so ga sprejeli tudi meščani, ki se očitno niso preveč ozirali na to, da jih je obiskal eden največjih zvezdnikov svetovnega nogometa.