Handanović že s prvimi obrambami v Interju

Slovenski reprezentančni kapetan Samir Handanović je v sklopu priprav v Pinzolu že opravil prvi trening z Interjem.

Objavljeno
09. julij 2012 18.42
Posodobljeno
09. julij 2012 19.08
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Milano - V sklopu priprav v Pinzolu je italijanski nogometni prvoligaš Inter predstavil ekipo za novo sezono, katere del bo tudi kapetan slovenske nogometne reprezentance Samir Handanović. Kot prvi vratar se je ekipi na pripravah pridružil včeraj in na predstavitvi požel velik aplavz navijačev, ki jih je pozdravil kar s »Forza Inter!«.

»Rad bi pozdravil vse navijače in podpornike Interja. V Vidmu nisem bil vajen tolikega števila navijačev, to je zame nekaj novega. Zame je Inter odlično moštvo, ki lahko osvaja naslove. Za prvi dan sem povedal dovolj,« je ob predstavitvi še dejal Handanović.

Prestop Handanovića so danes tudi uradno objavili na Interjevi spletni strani, »Sarma« pa je z ekipo Andree Stramaccionija danes tudi že opravil prvi trening. Utrinke s treninga si oglejte tukaj.

Po predstavitvi ekipe je tako že jasno, da v njej ne bo vratarja Julia Cesarja, ki ima s črno-modrimi pogodbo do leta 2014 in je že dejal, da moštva ne namerava zapustiti. »Hvaležni smo mu za vse, kar je storil za nas, toda moštvo se mora razvijati,« je zamenjavo vratarja komentiral predsednik Massimo Moratti, a hkrati priznal, da se s Cesarjem o odhodu še ni pogovoril.