Handanović že s prvimi obrambami v Interju

Slovenski reprezentančni kapetan Samir Handanović je v sklopu priprav v Pinzolu že opravil prvi trening z Interjem.

pon, 09.07.2012, 19:08

Milano - V sklopu priprav v Pinzolu je italijanski nogometni prvoligaš Inter predstavil ekipo za novo sezono, katere del bo tudi kapetan slovenske nogometne reprezentance Samir Handanović. Kot prvi vratar se je ekipi na pripravah pridružil včeraj in na predstavitvi požel velik aplavz navijačev, ki jih je pozdravil kar s »Forza Inter!«.

»Rad bi pozdravil vse navijače in podpornike Interja. V Vidmu nisem bil vajen tolikega števila navijačev, to je zame nekaj novega. Zame je Inter odlično moštvo, ki lahko osvaja naslove. Za prvi dan sem povedal dovolj,« je ob predstavitvi še dejal Handanović.

Prestop Handanovića so danes tudi uradno objavili na Interjevi spletni strani, »Sarma« pa je z ekipo Andree Stramaccionija danes tudi že opravil prvi trening. Utrinke s treninga si oglejte tukaj.

Po predstavitvi ekipe je tako že jasno, da v njej ne bo vratarja Julia Cesarja, ki ima s črno-modrimi pogodbo do leta 2014 in je že dejal, da moštva ne namerava zapustiti. »Hvaležni smo mu za vse, kar je storil za nas, toda moštvo se mora razvijati,« je zamenjavo vratarja komentiral predsednik Massimo Moratti, a hkrati priznal, da se s Cesarjem o odhodu še ni pogovoril.

 

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se