Inter zanika nakup Modrića, mestni tekmec Milan odhod Allegrija

Inter naj bi se resno zanimal za nakup Luke Modrića, trener AC Milana Massimiliano Allegri pa naj bi sklenil sodelovanje z Romo.

Objavljeno
04. maj 2013 16.43
FBL-EUR-C1-REALMADRID-DORTMUND
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Milano - Že pred začetkom uradnega poletnega prestopnega roka sta se v zadnjih dneh v središču znašla oba italijanska prvoligaša iz Milana, ki sta se očitno odločila za večje spremembe v svojih moštvih.

Inter naj bi se tako z madridskim Realom resno pogajal za prihod hrvaškega vezista Luke Modrića, ki je v špansko prestolnico prispel šele pred dobrimi šestimi meseci. Tudi španski časnik Marca je pred dnevi objavila napoved ekipe, ki naj bi dres Reala nosila v prihodnji sezoni - Modrića ni bilo med njimi.

»Luka ostaja v Madridu. Mislim, da ni prav nobene možnosti, da bi v prihodnjih letih zamenjal klub. Ali bi Luka rekel ne Interju, zato da bi lahko ostal pri Realu? Mislim, da ja. Inter je sicer dobra ekipa, toda Modrić želi še vrsto let nositi dres Reala,« je pisanje medijev hitro zanikal njegov agent Mario Mamić. Inter naj bi za Modrića ponujal okoli 20 milijonov evrov, del njihove težave pa je tudi v tem, da bodo v prihodnji sezoni vnovič ostali brez nastopov v elitni ligi prvakov.

Pohiteli so tudi pri AC Milanu in zanikali napovedi, da jih po koncu sezone zapušča Massimiliano Allegri, ki naj bi prevzel vodenje Rome. Italijanski mediji tako poročajo, da se je strateg rossonerov z rimskim klubom že dogovoril za triletno sodelovanje in ob tem zavrnil ponudbo mestnega tekmeca Interja.

»AC Milan odločno zavrača poročanje časnika Corriere della Sera o Allegijevem odhodu,« so zapisali na spletni strani Milana, s praktično indentično izjavo pa so novico zavrnili tudi pri Romi.