Interju deset milijonov evrov za enotedenski napis

Milanski nogometni klub Inter je hitro našel zamenjavo za upehanega predstavnika kripto industrije.
Fotografija: Belgijski napadalec Romelu Lukaku v majici s pokroviteljem DigitalBits z letošnjega 26. aprila. Inter je pozneje odstranil imel pokrovitelja z majice. Foto Daniele Mascolo/Reuters
Odpri galerijo
Belgijski napadalec Romelu Lukaku v majici s pokroviteljem DigitalBits z letošnjega 26. aprila. Inter je pozneje odstranil imel pokrovitelja z majice. Foto Daniele Mascolo/Reuters

Nogometaši Interja odštevajo zadnje dneve do letošnjega finala Uefne lige prvakov, vodstvo milanskega kluba pa išče dodatne vire zaslužka. Potem ko so prekinili pogodbo s pokroviteljem majice, podjetjem DigitalBits, ker slednje ni izpolnjevalo svojih obveznosti, so Milančani hitro našli zamenjavo za upehanega predstavnika kripto industrije.

Inter bo namreč na zadnjih dveh tekmah sezone – gre za nedeljsko tekmo v Torinu, ki je pripadla Interju, za katerega je branil tudi Samir Handanović, in finale lige prvakov v Istanbulu – na majicah nosil napis podjetja Paramount+, ki je nedavno vstopilo tudi na italijanski trg. Američani bodo za tovrstno reklamo odšteli Italijanom 10 milijonov evrov.

Inter bo po tekmi z Manchester Cityjem izbiral tudi novega pokrovitelja majice za naslednjih nekaj sezon. Po informacijah iz Italije se za prestižni položaj na črno-modri majici bori več podjetij – to so Turkish Airlines, LeoVegas, Binance in Hisense. Inter zahteva od novega pokrovitelja majice najmanj 30 milijonov evrov na sezono.

Preberite še:

Komentarji: