Italijanski mediji po zmagi Udineseja: Lovrić je jez na sredini igrišča

Nogometaši Udineseja so pripravili presenečenje in v Torinu z 0:1 ugnali Juventus, po zmagi so se povzpeli nad mesta, ki vodijo v drugo ligo.
Fotografija: Sandi Lovrić je bil zelo bojevit na sredini igrišča. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
Odpri galerijo
Sandi Lovrić je bil zelo bojevit na sredini igrišča. FOTO: Massimo Pinca/Reuters

Nogometaši Udineseja so z 1:0 v gosteh pripravili prvovrstno presenečenje in premagali favorizirani Juventus. Stara dama se zdaj za Interjem zaostaja že 7 točk ob tekmi več, Videmčani pa so s tremi točkami skočili na varno 15. mesto, tri točke nad mesti, ki vodijo v serie B.

Slovenski reprezentant Sandi Lovrić je odigral celo srečanje in bil po mnenju italijanskih medijev eden najboljših na igrišču. Portal calciomercato je zapisal, da je Lovrić »pod vodstvom Gabrielleja Cioffija našel pravo moč na sredini igrišča in dela, kar se od njega pričakuje«.

Slavje nogometašev Udinneseja. FOTO: Marco Bertorello/AFP
Slavje nogometašev Udinneseja. FOTO: Marco Bertorello/AFP

Portal tuttomercatoweb mu je dodelil visoko oceno 6,5 in jo obrazložil takole: »Cioffi mu je zaupal ključe sredine igrišča. Lovrić se trudi pri organizaciji igre, predvsem pa pritiska na vsakogar, ki z žogo pride mimo njega, je kot pravi jez na sredini igrišča.« Jaka Bijol je podvig soigralcev pospremil s tribune, saj še ni okreval po poškodbi.

Preberite še:

Komentarji: