Komazec iz Maribora na Tajsko

Srbski nogometaš Nikola Komazec se poslavlja od vrst mariborskega prvoligaša in se seli na Tajsko v Suphanburi.

Objavljeno
15. februar 2013 19.08
pigac_komazec
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si
Maribor - Nogometni državni prvak Maribor v nadaljevanju sezone ne bo več računal na usluge srbskega napadalca Nikole Komazeca. Ta se namreč seli na Tajsko, s prvoligašem Suphanburi je podpisal dveletno pogodbo, poroča spletna stran mariborskega kluba.

»Morda deluje nepričakovano, a ni bilo tako. Imel sem nekaj ponudb, takšne pa se ne zavrača. Ko rečemo Tajska, prva misel ni ravno povezana z vrhunsko ligo. A je tamkajšnji nogomet v vzponu, ponudila se mi je priložnost za dober zaslužek in sem se odločil sprejeti ponudbo. Prav tako je klub privolil v dogovor, zato se ob tej priložnosti zahvaljujem tudi Zlatku Zahoviču, ki je bil v imenu kluba 'fer' do mene. V čast mi je bilo sodelovati z njim in vsemi pri NK Maribor,« je za spletno stran Maribora povedal Komazec

»Glavni sponzor mojega novega kluba je tudi lastnik Evertona. Pozanimal sem se o nogometu in življenju na Tajskem, po zbranih informacijah pa nisem več imel pomislekov. Imam nekaj prijateljev iz Srbije, ki igrajo na Tajskem. Ne skrivam, da je razlog odhoda v največji meri finančne narave,« je še dejal.