Na kratko: odpadli ženski superveleslalom bo v Banskem

Občasni slovenski nogometni reprezentant Dejan Kelhar je podaljšal zvestobo angleškemu drugoligašu Sheffieldu.

Objavljeno
02. februar 2015 15.21
sipic/nogomet
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Bansko - Pri Mednarodni smučarski zvezi (FIS) so vendarle našli nadomestnega prireditelja odpadlega ženskega superveleslaloma za svetovni pokal, ki bi moral biti sredi januarja v Bad Kleinkirchheimu, a so ga bili prireditelji zaradi orkanskega vetra, ki je pustošil po okolici proge, prisiljeni odpovedati. FIS je rezervnega gostitelja našla v bolgarskem Banskem, ki bo preizkušnjo torej gostil v petek, 27. februarja, točno opoldne. Nato bosta v soboto in nedeljo na sporedu še en superveleslalom in alpska kombinacija.

Po Pintu Wanchope

San Jose - Potem ko je takoj po lanskem svetovnem prvenstvu v Braziliji, na katerem je svoje izbrance senzacionalno popeljal v četrtfinale, selektorski stolček Kostarike zapustil Kolumbijec Jorge Luis Pinto, bo skušal vrzel nadomestiti njegov pomočnik in nekdanji odličen napadalec Manchester Cityja, West Hama in Malage, 38-letni Paulo Wanchope. Dolgoletni reprezentant, ki je v majici z državnim grbom prispeval 45 golov, je kariero zaključil s kratkimi avanturami v Katarju, Argentini, na Japonskem in v ZDA. Že takoj po odstopu Pinta se je znašel v najožjem krogu njegovih naslednikov, ob boku Kolumbijca Juana Carlosa Osoria in Argentinca Ricarda Garece.

Kelhar ostaja v Sheffieldu

Ljubljana - Občasni slovenski nogometni reprezentant Dejan Kelhar je podaljšal zvestobo angleškemu drugoligašu Sheffieldu še do konca sezone. Izkušeni 30-letni branilec, ki je v minuli sezoni branil barve Crvene zvezde pod taktirko Slaviše Stojanovića, je pred časom s klubom, ki zaseda deseto mesto med otoškimi drugoligaši, po uspešnem preizkusu podpisal kratkoročno pogodbo, danes pa so belo-modri sporočili, da nanj računajo še do konca sezone, pa čeravno ne dobiva veliko priložnosti za igro.