NK Olimpija Ljubljana vabi na sejo skupščine

V hotelu Union se bo v ponedeljek, 15. t. m., tudi uradno končala doba predsednika kluba Izeta Rastoderja.

Objavljeno
10. junij 2015 17.14
iza/nogomet
Š. R.
Š. R.

Ljubljana - V hotelu Union se bo v ponedeljek, 15. t. m., tudi uradno končala doba Izeta Rastoderja. Na občnem zboru NK Olimpija Ljubljana bo na predsedniški stolček kluba sedel ameriški poslovnež srbskega rodu Milan Mandarić. Rastoder je lanskega decembra dobil še drugi mandat (prvič je postal predsednik maja leta 2010), po slabih izidih, sporu z navijaško skupino Green Dragons in nezaupanju okolja pa se je konec maja vendarle vdal.

Vodstvo kluba je na sejo skupščine povabilo vse člane in drugo zainteresirano javnost. Originalno vabilo si lahko spodaj preberete v celoti.

Vabilo na izredni občni zbor (skupščino) športnega društva Nogometni klub Olimpija Ljubljana

Seja skupščine bo na sporedu v ponedeljek, 15.06.2015, ob 11.00 uri v ljubljanskem hotelu Union (vrtna dvorana - vhod v dvorano poteka skozi glavni vhod), Miklošičeva ulica 1, 1000 Ljubljana.

Dnevni red:

1. Konstituiranje delovnih teles (izvolitev delovnega predsedstva skupščine, izvolitev zapisnikarja in dveh overoviteljev zapisnika ter verifikacijske komisije) in sprejem poslovnika izredne skupščine;

2. Seznanitev z odstopom predsednika društva in volitve novega predsednika društva.

Celotno gradivo, ki bo obravnavano na skupščini, je od 08.06.2015 na vpogled dostopno v prostorih društva, na naslovu Dvorakova 3, 1000 Ljubljana, objavljeno pa bo tudi na spletni strani društva.

Glasovalno pravico na izredni skupščini ima vsak polnoletni član društva, ki je na skupščini osebno prisoten in ki je plačal članarino za leto 2014 (in ima podpisano pristopno izjavo za leto 2014), ali je najmanj do vključno zadnjega petka pred zasedanjem skupščine (to je do vključno 12.06.2015) plačal članarino za leto 2015 v višini 350,00 EUR ter podpisal pristopno izjavo za leto 2015.

Na volitvah se lahko izbira le med tistimi kandidati za novega predsednika, ki bodo kandidature poslali na naslov društva, tako da jih bo društvo prejelo najkasneje do 10.06.2015 do 12.00 ure. Kandidat za predsednika mora biti član društva.

Zaradi omejenih prostorskih zmožnosti se lahko prisotnost oseb na skupščini, ki niso člani društva, omeji. Prav tako se bo izvajal proces identifikacije prisotnih oseb, zato vas naprošamo, da imate s seboj osebni dokument!
Vljudno vabljeni!

Izet Rastoder, predsednik
Športno društvo nogometni klub Olimpija Ljubljana