Nogometni svet: Ghoulam podaljšal z Napolijem

Branilec Faouzi Ghoulam je podaljšal pogodbo z Napolijem, Maximillian Philipp pa staknil hujšo poškodbo.

Objavljeno
05. december 2017 20.07
FBL-ITA-SERIEA-NAPOLI-SASSUOLO
N. Gr., STA
N. Gr., STA
Neapelj - Alžirski nogometni reprezentant Faouzi Ghoulam je podaljšal pogodbo z italijanskim prvoligašem Napolijem do 30. junija leta 2022, so potrdili pri moštvu iz Neaplja. Zdajšnja pogodba bi se 26-letnemu branilcu iztekla konec junija prihodnje leto.

Ghoulam je trenutno na rehabilitaciji po poškodbi kolenskih vezi, ki jo je staknil prejšnji mesec na tekmi lige prvakov proti Manchester Cityju. V Franciji rojeni Ghoulam se je Napoliju pridružil leta 2014 iz St. Etienna, za italijansko ekipo je doslej zbral 151 nastopov.

Prisilni odmor za Philippa

Napadalca nemškega prvoligaša Borussie Dortmund Maximiliana Philippa čaka večmesečno okrevanje po poškodbi kolena, ki jo je staknil na sobotni prvenstveni tekmi proti Bayerju Leverkusnu, so sporočili iz kluba.V klubu niso razkrili podrobnosti, pojasnili so le, da gre za resno poškodbo kolena, vključno s pogačico.

Philipp se je v Dortmund preselil poleti iz Freiburga.Na isti tekmi je poškodbo dimelj utrpel Gonzalo Castro in bo odsoten do konca leta, že pred tem pa sta morala na bolniško še dva nosilca igre Mario Götze in Marco Reus.

Dortmund je trenutno šesti v elitni nemški ligi, za vodilnim Bayernom zaostaja za 10 točk.