Marko Pjaca končal sezono

Po novih pravilih Juventusu v času odsotnosti ne bo treba plačevati igralca, njegovo denarnico bo polnila Mednarodna nogometna zveza.

Objavljeno
29. marec 2017 19.06
SOCCER-FRIENDLY-EST-CRO/
A. V., STA
A. V., STA
Zagreb - Hrvaški nogometni reprezentant in napadalec Juventusa Marko Pjaca je že končal sezono. Na prijateljski tekmi med Hrvaško in Estonijo si je enaindvajsetletnik strgal križne vezi, čaka ga operacija, z igrišč pa bo odsoten od šest do osem mesecev, je sporočila hrvaška zveza.

Pjaca je v Juventus prestopil pred začetkom letošnje sezone, italijanski prvaki so zanj zagrebškemu Dinamu plačali 23 milijonov evrov odškodnine. Napadalec, ki je zablestel na zadnjem evropskem prvenstvu, je za "staro damo" zbral 20 nastopov, dosegel pa en gol.

Po novih pravilih Juventusu v času odsotnosti ne bo treba plačevati igralca, njegovo denarnico bo polnila Mednarodna nogometna zveza, saj se je poškodba zgodila v času reprezentančne tekme, nogometaš pa bo odsoten več kot štiri tedne. Podobno bo tudi z Ircem Seamusom Colemanom, ki se je poškodoval na tekmi med Irsko in Walesom. Pjaca v Juventusu sicer zasluži 1,8 milijona evrov na leto.