Poškodba mišice ustavila Salaha, odsoten bo skoraj mesec dni

Napadalec Egipta in Liverpoola Mohamed Salah se je zaradi poškodbe na tekmi z Gano že vrnil v Liverpool, kjer bo kar nekaj tednov okreval.
Fotografija: Tekmo Egipta in Zelenortskih otokov je Salah pospremil ob igrišču, nato pa odšel nazaj v Liverpool. FOTO: Franck Fife/AFP
Odpri galerijo
Tekmo Egipta in Zelenortskih otokov je Salah pospremil ob igrišču, nato pa odšel nazaj v Liverpool. FOTO: Franck Fife/AFP

Nogometašem Liverpoola gre v angleškem prvenstvu vse po načrtih, so na vrhu prvenstvene lestvice, tudi brez najboljšega igralca Mohameda Salaha, ki je odšel na afriško prvenstvo, niso zašli v krizo.

Klub je iz tabora Egipta dobil neprijetno novico, na tekmi proti Gani se je Salah poškodoval in je že pripotoval nazaj v Liverpool, njegovo stanje pa ni rožnato. Po besedah agenta bo manjkal skoraj en mesec, natančneje 21 do 28 dni.

Igralec bo v Liverpoolu opravljal terapije za poškodovano mišico s ciljem, da se znova pridruži reprezentanci Egipta, če bodo še vedno v lovu za naslov prvaka, po remiju z Zelenortskimi otoki (2:2) so se uvrstili v osmino finala afriškega prvenstva. 

Preberite še:

Komentarji: