Po drugi odpovedi bosta zadnji dejanji 1. SNL v letu 2023 konec tedna

Zaradi slabega vremena bosta tekmi Rogaška – Aluminij in Celje – Koper v soboto, s čimer se bo tudi končal jesenski del prvenstva.
Fotografija: Razmere v Celju niso dovoljevale izvedbe tekme. FOTO: NK Celje
Odpri galerijo
Razmere v Celju niso dovoljevale izvedbe tekme. FOTO: NK Celje

Zaradi snega prestavljeni tekmi državnega nogometnega prvenstva med Celjem in Koprom ter med Rogaško in Aluminijem niti danes ne bosta odigrani. Tekma Celje – Koper je bila prekinjena v 30. minuti pri izidu 0:0, Celjani pa bodo na njej lovili nove tri točke in povišanje prednosti pred Olimpijo na 10 točk. 

Na sporedu bi morala biti danes ob 15. uri, a je močno deževje preprečilo tekmo. Iz Celja so sporočili, da velika količina vode, ki stoji na igrišču, onemogoča regularno izvedbo tekme, zaradi deževja so razmere preslabe tudi v Rogaški, kjer bi morala potekati pomembna tekma za obstanek v 1. SNL z Aluminijem.

Obe tekmi so za danes odpovedali in jih preložili na soboto, ko bodo v istih terminih kot danes (13.00 v Rogaški in 15.00 v Celju) poskusili znova. S tem se bo tudi zaključil jesenski del prvenstva, v katerem bi sicer po sporedu morali igrati še tekme 20. kola. V njem se bodo pomerili: Domžale – Bravo, Koper – Kalcer Radomlje, Maribor – Aluminij, Celje – Mura in Olimpija – Rogaška.

Preberite še:

Komentarji: