Raheem Sterling zabija, a premalo za Chelseajeve zmage

V prvih tekmah 5. kroga angleškega nogometnega prvesntva že drugi poraz moštva Thomasa Tuchela.
Fotografija: Po prestopu iz Manchester Cityja v Chelsea je Raheem Sterling zabil že tri gole za londonsko moštvo, a bivši klub ruskega oligarha Romana Abramovića izgublja stik z najboljšimi. FOTO: David Klein/Reuters
Odpri galerijo
Po prestopu iz Manchester Cityja v Chelsea je Raheem Sterling zabil že tri gole za londonsko moštvo, a bivši klub ruskega oligarha Romana Abramovića izgublja stik z najboljšimi. FOTO: David Klein/Reuters

Nogometni klub Chelsea je v petem krogu angleške lige izgubil proti Southamptonu z 1:2 in drugič v sezoni ostal brez točk. Na lestvici je padel na osmo mesto s sedmimi osvojenimi točkami.

Z 12 točkami je na vrhu Arsenal, ki bo danes gostil Aston Villo. Manchester City in Tottenham ostajata drugi in tretji z desetimi točkami. Priložnost za skok na vrh je zamudil Brighton, ki je izgubil prvič v sezoni. Z 2:1 je bil boljši Fulham, ki je napredoval na šesto mesto.

Chelsea ostaja za najboljšimi moštvi. Danes so varovanci Thomasa Tuchla povedli prek Raheema Sterlinga (23.), še pred polčasom pa sta za preobrat poskrbela Romeo Lavia (28.) in Adam Armstrong (45.).

Na preostalih tekmah sta se Leeds in Everton razšla z 1:1, tak je bil izid tudi na tekmi med moštvoma Crystal Palace in Brentford.

Danes bodo še tekme Bournemouth – Wolverhampton, Manchester C. – Nottingham Forest, West Ham – Tottenham ter Liverpool – Newcastle. V četrtek se bosta pomerila Leicester in Manchester United.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: