Sarma ni huje poškodovan

Slovenski nogometni reprezentant Samir Handanović, vratar Interja, je moral po močnem udarcu v rebra predčasno z igrišča.

Objavljeno
30. oktober 2013 10.35
afp/FBL-ITA-SERIEA-MILAN-UDINESE
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Ljubljana - Nogometaši Interja so se s prvega dvoboja 10. kola italijanske »serie A«, gostovanja pri Atalanti, vrnili z neodločenim izidom 1:1 in, na žalost, tudi s poškodovanim prvim vratarjem Samirjem Handanovićem. Trener Walter Mazzarri ga je bil tako ob polčasu prisiljen pustiti na klopi in zamenjati z Argentincem Juanom Pablom Carrizom (zanj je bil to šele drugi nastop v tej sezoni, tri dni pred tem je bil celo tekmo med vratnicami ob zmagi s 4:2 nad Verono, pa še to zaradi Samirjevega rdečega kartona), ki mu do konca tekme ni bilo treba po žogo v mrežo. Po trenerjevem zatrjevanju pa naj Sarma ne bi bil huje poškodovan.

»Po besedah klubskega zdravnika je Handanović prejel močan udarec v rebra, očitno pa ne gre za nič resnejšega. Natančnejši izvidi bodo znani v prihodnjih dneh,« je pojasnil Mazzarri. Slovenski reprezentančni vratar je sicer edinokrat klonil v 25. minuti, ko ga je ukanil German Denis, že osem minut prej je Inter prešel v vodstvo z golom Ricarda Alvareza. Strokovnjak na klopi milanskega kolektiva sicer ni skoparil s kritikami na račun spolzkega igrišča, ki je bilo kot nalašč za poškodbe: »Bilo je absurdno, igralcem je drselo kot na ledu. V nekaj nevarnih akcijah so popadali po tleh. Na takšnih igriščih tekem v serie A ne bi smelo biti.«