Cristiano Ronaldo bi lahko kariero podaljšal v Savdski Arabiji

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je ta čas brez kluba, bi lahko kariero nadaljeval v Savdski Arabiji.
Fotografija: Cristiano Ronaldo z dobrim prijateljem Pepejem med sobotnim treningom na štadionu kluba Al Shahania SC severozahodno od Dohe. FOTO: Patricia De Melo Moreira/AFP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo z dobrim prijateljem Pepejem med sobotnim treningom na štadionu kluba Al Shahania SC severozahodno od Dohe. FOTO: Patricia De Melo Moreira/AFP

Kot poročajo mediji, naj bi 37-letni Cristiano Ronaldo prejel večmilijonsko ponudbo savdskega kluba Al-Nasr. Savdski klub portugalskemu veteranu, ki ta čas nastopa na mundialu v Katarju, ponuja triletno pogodbo v skupni vrednosti 225 milijonov ameriških dolarjev (približno 216 milijonov evrov), je poročala ameriška televizija CBS Sports.

Pozitivna novica za savdski klub je, da bi lahko podpisal pogodbo z Ronaldom kot prostim igralcem. Malo pred prvo tekmo Portugalske na svetovnem prvenstvu proti Gani je namreč Ronaldov klub Manchester United sporočil, da je prekinil pogodbo z Ronaldom, potem ko je slednji v intervjuju s Piersom Morganom ostro kritiziral klub.

Ronaldo je sicer za zdaj svojo prihodnost pustil odprto. Ta čas se s Portugalci pripravlja na drugo skupinsko tekmo SP proti Urugvaju v ponedeljek.

Preberite še:

Komentarji: