Strelec zmagovitega slovenskega gola proti ZDA se seli v tujino

Obetavni nogometaš Nejc Gradišar se po dveh letih poslavlja od Rogaške.
Fotografija: Nejc Gradišar je pred kratkim zabil zmagoviti gol za Slovenijo proti ZDA. FOTO: Daniel Dunn/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Nejc Gradišar je pred kratkim zabil zmagoviti gol za Slovenijo proti ZDA. FOTO: Daniel Dunn/Usa Today Sports

Slovenski nogometaš Nejc Gradišar, ki je nedavno zabil gol za zmago naše izbrane vrste nad ZDA na prijateljski tekmi članskih reprezentanc v San Antoniu, se iz prvoligaša Rogaške seli na Madžarsko. Kakor so razkrili Slatinčani, mladega napadalca od prestopa loči le še zdravniški pregled.

Gradišar je v črno-belem dresu igral dve leti, z dobrimi predstavami (jeseni je mrežo tekmecev v državnem prvenstvu zatresel sedemkrat) pa si je priboril selitev v tujino. »Ob rekordni odškodnini za naš klub Nejc odhaja v sosednjo Madžarsko. Gradi, hvala za vse in srečno!« so ob slovesu od nogometaša, ki naj bi okrepil Fehervar, na svojih družbenih omrežjih zapisali Slatinčani.

Enaindvajsetletni in 187 centimetrov visoki napadalec je pred Rogaško, ki naj bi zanj prejela več kot pol milijona evrov, nosil še dresa Brava in Brežic. V elitni madžarski ligi se bo pridružil Rudiju Požegu Vancašu, članu Diosgyöra.

Eno spremembo so doživeli tudi Domžalčani, zapustil jih je Sacha Marasović, ki se je preselil k moštvu Gosk Gabela iz prve lige Bosne in Hercegovine.

Preberite še:

Komentarji: