Tevez korak bližje prestopu v AC Milan

Agent Carlosa Teveza se je že sestal z vodstvom »rossonerov«, a podrobnosti pogovorov ostajajo skrivnost.

Objavljeno
25. november 2011 07.55
Posodobljeno
25. november 2011 08.31
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Milan - Vse več možnosti je, da bo problematični napadalec Manchester Cityja Carlos Tevez svojo kariero nadaljeval pri italijanskem AC Milanu, ki je pred dnevi v dvoboju z Barcelono dokazal, da po več sušnih letih lahko poseže tudi po evropski lovoriki.

V Milano je tako že pripotoval svetovalec Teveza Kia Joorabchian, ki je z vodstvom rdeče-črnih opravil uvodne pogovore. Joorabchian se je sestal z izvršnim direktorjem Adrianom Gallianijem in športnim direktorjem Ariedo Braido, a podrobnosti sestanka niso znane. »Ne moremo dati nobene izjave, saj še ni nič dogovorjenega,« se je glasilo skopo sporočilo italijanskih prvakov.

»Rossonerem« bi pomoč v napadu zagotovo prišla prav. Antonio Cassano je namreč zaradi težav s srcem že zaključil z nastopi v tej sezoni, na največje napore pa ni pripravljen niti brazilski virtuoz Pato.

Na nasprotni strani pa je že jasno, da bo 27-letni Tevez januarja zapustil Manchester City, kjer se je po številnih sporih znašel v nemilosti trenerja Roberta Mancinija, ki je dejal, da Tevez verjetno ne bo nikoli več oblekel sinje modrega dresa. Sprva sta bila v igri za prestop tudi brazilski Corinthas in bogati ruski Anži, a je bolj verjetno, da bo Tevez izbral italijanske prvake.