V Domžale se vrača prvi ostrostrelec v klubski zgodovini (VIDEO)

Izkušeni napadalec bo posojen iz norveškega Tromsøja, pri katerem je igral v zadnjem letu in pol ter v 22 dvobojih prispeval dva zadetka.
Fotografija: Slobodan Vuk je bil domžalski strah in trepet za nasprotnikove vratarje. FOTO: Jure Eržen/Delo
Odpri galerijo
Slobodan Vuk je bil domžalski strah in trepet za nasprotnikove vratarje. FOTO: Jure Eržen/Delo

Domžale – Ta hip drugouvrščeni slovenski nogometni prvoligaš Domžale bo v nadaljevanju sezone močnejši za pomembno okrepitev, izkušenega 28-letnega napadalca Slobodana Vuka, ki se je v preteklosti že prikupil navijačem kot najboljši prvoligaški strelec v zgodovini kluba. Vuk bo v Domžale posojen iz norveškega Tromsøja, pri katerem si je služil kruh v zadnjem letu in pol ter v 22 dvobojih prispeval dva zadetka. V vrsti trenerja Simona Rožmana bo skušal zapolniti vrzel po odhodu Lovra Bizjaka k ruski Ufi.


Vseskozi v stiku s trenerjem


»Vesel sem, da smo se dogovorili za vrnitev v Domžale, kjer sem preživel čudovite trenutke. Do prvih pogovorov je prišlo že pred časom, s trenerjem Rožmanom sva bila vseskozi v stiku, ob prodaji Bizjaka pa se je ponudila priložnost za vnovičen prihod v rumeno družino, ki sem jo odprtih rok sprejel. Prihajam motiviran in željan pomagati ekipi do čim boljših rezultatov. Moštvo dobro poznam, saj sem ga ves čas podrobno spremljal. Je odlična kombinacija izkušenj in mladosti,« je poudaril Vuk, ki je doslej v rumenem dresu zbral 133 nastopov in prispeval 39 golov.


 

Komentarji: