Vrhovec in Omoregie iz Celja v Maribor

Slovenski nogometni podprvak Maribor je s celjskim prvoligašem sklenil nov posel.

Objavljeno
24. junij 2016 16.50
Trening nogometne reprezentance na stadionu Bonifica. Nogometaš Blaž Vrhovec V Kopru 22.3.2016[ Nogometaš Blaž Vrhovec.reprezentanca.nogomet]
A. V., STA
A. V., STA
Maribor - Pri nogometnu klubu Maribor so predstavili dva nova nogometaša. To sta Blaž Vrhovec in Sunny Omoregie, oba dosedanja člana Celja.

Blaž Vrhovec, slovenski reprezentant in dosedanji kapetan Celja, je podpisal triletno pogodbo. Štiriindvajsetletni vezist je v zadnjih štirih letih v Celju odigral 111 prvenstvenih tekem, igral je za mlajše slovenske reprezentance, za člansko pa je odigral tri tekme.

Sunny Omoregie, 27-letni napadalec iz Nigerije, je v Celju odigral dve sezoni, pred tem pa večino časa preživel v Španiji, kamor se je preselil pri 13. letih. Tudi on je zvestobo vijoličastim obljubil do leta 2019.

Novinca se bosta takoj priključila ekipi in sta se po podpisu pogodbe že odpravila v pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah. Vrhovec si je za igranje v vijoličastem izbral številko 5, Sunny Omoregie 14, so še zapisali na spletni strani Maribora.