Đoković v družbi Kobeja Bryanta in soigralcev

Najboljši teniški igralec sveta je obiskal slačilnico moštva Los Angeles Lakers in demonstriral svoje košarkarsko znanje.

Objavljeno
04. marec 2013 10.23
Posodobljeno
04. marec 2013 13.00
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Los Angeles - Po zmagi na ATP turniju v Dubaju se je najboljši teniški igralec ta čas Novak Đoković odpravil v ZDA, natančneje v Los Angeles, kjer bo v Indian Wellsu zaigral na prvem letošnjem turnirju serije masters.

Prosti večer je Nole izkoristil za obisk dvorane Staples Center, kjer si je ogledal NBA tekmo med Los Angeles Lakers in Atlanta Hawks. Pred začetkom obračuna je Đoković stopil na parket in se predstavil domačim ljubiteljem košarke. Ob tem je srbski teniški zvezdnik pokazal tudi svojo košarkarsko znanje, saj je na navdušenje domačih navijačev zadel met za tri točke.

Po končnem dvoboju je prvi igralec sveta tudi obiskal garderobo Jezernikov, kjer se je spoznal z enim najboljših igralcem lige NBA Kobejom Bryantom, robustnim centrom Dwightom Howardom, izkušenim organizatorjem igre Stevom Nashom in preostalimi člani moštva.

Đoković bo sicer nastopil tudi na dobrodelnem turnirju »L.A Tennis Challenge«, kjer bo nastopil tudi nekdanji ameriški teniški zvezdnik Pete Sampres, Mardy Fish, James Blake...