Balotelli vesel, da se je znebil angleških novinarjev

Novopečeni član Milana Mario Balotelli je na uradni predstavitvi okrcal novinarja časnika The Sun. Več v videu.

Objavljeno
02. februar 2013 11.22
FBL-ITA-SERIEA-AC MILAN-BALOTELLI
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Milano - Italijanski nogometni prvoligaš Milan je na včerajšnji novinarski konferenci tudi uradno predstavil svojega novega člana Maria Balotellija. Razvpiti italijanski nogometaš je priznal, da se je zelo razveselil selitve, saj je imel »že počasi dovolj angleških novinarjev, vremena, hrane in vožnje po levi«.

»Že od nekdaj so bile moje sanje, da bi postal igralec Milana. Zelo sem vesel, da sem dobil to priložnost. Raje kot z besedami, bom to dokazal z igro,« je dodal 22-letni italijanski reprezentant, ki bo znova bližje svojim prijateljem in družini. »Manchester sicer ni tako daleč, a Milano je še bližje,« je dejal Balotelli, sicer rojen v Palermu, v ganski družini, ki ga je pozneje dala v rejo družini Balotelli.

Ko se je Balotelli ozrl na življenje na Otoku, je sicer našel več slabih kot dobrih stvari. »Za dobre bi označil treninge na Carringtonu, moje soigralce in trenerja. Slabe stvari? Vse ostalo,« je v svojem slogu zatrdil Balotelli, ki je imel še posebej slabe izkušnje z angleškimi mediji.

To je na novinarski konferenci v Milanu dal jasno vedeti tudi novinarju časnika The Sun. Ko se mu je ta predstavil in mu želel postaviti vprašanje, ga je Balotelli takoj prekinil. »Vač časopis ni o meni nikoli napisal nič dobrega, zato se z vami ne želim pogovarjati.« Prizor z novinarske konference si oglejte v spodnjem videu.