Cristiano Ronaldo za drevesa mangrove

Portugalec Critiano Ronaldo se je udeležil dobrodelne akcije v Indoneziji.

Objavljeno
26. junij 2013 19.19
Indonesia President Susilo Bambang Yudhoyono, right, join force with football superstar Cristiano Ronaldo, left, waved to media during a tree-planting event in a mangrove forest at Tanjung Benoa bay, Bali, Indonesia, Wednesday, June 26, 2013. Cristiano
S. L., J. S., šport
S. L., J. S., šport

Bali – Portugalski nogometaš Christiano Ronaldo je širil svoje zeleno sporočilo. Odpotoval je v Indonezijo v okviru kampanje za ohranitev ekosistema dreves mangrove, kjer je v Baliju kot ambasador projekta posadil nekaj tropskih rastlin.

Kampanja naj bi pomagala k ozaveščenosti o pomembnosti gozdov, kjer rastejo mangrove, in spodbujala ljudi, da poskrbijo za obnovitev njihove biodiverzitete. Eden največjih zvezdnikov sodobnega nogometa je med drugim tudi mahal oboževalcem v družbi predsednika 240-milijonske države Susila Bambanga Yudhoyona (v spodnjem videu).

Napadalec Real Madrida je bil ob istem času tudi v New Yorku – muzej Madame Taussauds je na veselje množice oboževalk razkril njegovo voščeno lutko. Nova sezona španskega nogometnega prvenstva se bo začela 17. avgusta.