Dennis Rodman pri 42 letih spoznal očeta

Nekdanji ameriški košarkar Dennis Rodman je na Filipinih končno spoznal svojega očeta, ki ga je zapustil v otroštvu.

čet, 19.07.2012, 13:33

Manila - Nekdanji NBA zvezdnik Dennis Rodman se je v preteklih dneh mudil na Filipinih in tam doživel posebno srečanje. V Manili je pri 42 letih spoznal svojega očeta, ki ga je zapustil, ko je bil še otrok. Oče in sin

Rodman starejši je pri 71 letih oče 29 otrok s 16 različnimi ženskami. Že 50 let živi na Filipinih in vodi restavracijo hitre prehrane, Dennis pa je v Manili gostoval z ekipo nekdanjih zvezdnikov severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA (Scottie Pippen, Horace Grant, Mitch Richmond idr.).

»Že leta se neuspešno trudim navezati stik, končno mi je uspelo. Poskušal sem mu razložiti, zakaj sem ga moral zapustiti, a žal ni imel veliko časa. Dal sem mu svojo telefonsko številko in obljubil je, da me bo poklical. Mislim, da je to najin nov začetek, verjamem, da bo pozabil na vse zamere,« je dejal Rodman starejši, ki ga je med tekmo sin po mikrofonu tudi pozdravil. Novinarjem je po koncu ekshibicije dejal, da človeka, ki ga je spravil na svet, ne more sovražiti.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se