Valentinova anketa: najbolj seksi na Otoku je Olivier Giroud

Za njim sta se po izboru deklet zvrstila Morgan Schneiderlin in Jesus Navas, med najmanj »vročimi« tudi Mario Balotelli.

Objavljeno
12. februar 2015 11.06
Britain Soccer Premier League
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

London - Tradicionalna Valentinova anketa irske stavne hiše Paddy Power, narejena na vzorcu 250 žensk, je razkrila, da je najbolj seksi nogometaš na Otoku napadalec londonskega Arsenala in francoski reprezentant Olivier Giroud. Za postavnim 192 centimetrov visokim 28-letnikom, ki pogosto žanje razne lepotne nagrade, sta se po izboru vprašanih deklet uvrstila še njegov rojak Morgan Schneiderlin, sicer 25-letni zvezni igralec Suthamptona, in španski 170 centimetrov visoki »palček« Jesus Navas, sicer napadalec Manchester Cityja.

Prestižno »lepotno nagrado« sta Giroudu izročila njegova moštvena soigralca Mathieu Debuchy in David Ospina. V »vroči« enajsterici pa so se ob omenjenih treh magnetih za dekleta znašli še vratar Ben Foster ter Santiago Vergini, Jason Shackell, Erik Pieters, Paul Konchesky, Matty James, Nacer Chadli in Charlie Austin. Še zanimivost: izpraševanke so v »umazano enajsterico« najmanj seksi nogometašev na Otoku med drugim uvrstile tudi superzvezdnika Maria Balotellija in Angela di Mario.