Anže Kopitar pri Ellen

Na snemanju priljubljenega pogovornega šova slovenski hokejski as ob boku Shanie Twain, Bellamy Young in Bon Jovija.

Objavljeno
23. oktober 2013 14.42
Anže Kopitar
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Ljubljana - Kaj imajo skupnega igralka Bellamy Young (zvezda serije Škandal), pevka Shania Twain, legendarna rokerska zasedba Bon Jovi in slovenski hokejski as Anže Kopitar? Vsi so se včeraj znašli na snemanju priljubljenega pogovornega šova Ellen, ki si jo bodo številni gledalci širom sveta lahko ogledali danes na ameriški TV postaji NBC.

Naš hokejski zvezdnik, član moštva Los Angeles Kings, je javnost o snemanju obvestil prek twitterja, kjer je tudi objavil skupni fotografiji z lezbično voditeljico Ellen DeGeneres in Bellamy Young. Anžeta je sicer pred kamere pospremila tudi sveža soproga Ines, s katero sta se vzela poleti na Otočcu.

Komičarka je sicer že lani v goste povabila tudi igralca Matthewa Perryja, zvezdnika serije Prijatelji in dobrega Kopitarjevega prijatelja (letos poleti je sodeloval tudi na njegovem dobrodelnem turnirju v golfu na Bledu), ki se je pohvalil, da je na eni od zabav v Los Angelesu Anžeta spravil na kolena v dvoboju v namiznem tenisu. »Zmagal sem z 21:11, res pa je, da sem imel boljše izhodišče od njega, saj je pred tem izpraznil že 35 pločevink piva,« je z rahlim smehljajem duhovičil Perry. Kako mu je Hrušičan vrnil (če sploh), bodo milijoni gledalcev lahko videli v današnji 1705. epizodi priljubljenega pogovornega šova.

V spodnjem videu si oglejte delček Kopitarjevega nastopa v oddaji.