Zvezdniška poroka v Benetkah: Ana in Bastian sta se vzela

Nemški nogometni reprezentant in srbska teniška lepotica sta bila v ljubezenski zvezi od leta 2014.

Objavljeno
12. julij 2016 16.06
Ana Ivanović in Bastian Schweisteiger
J. P.
J. P.

Benetke − Dvomov ni več, ljubezenska limonada zvezdniškega športnega para, nemškega nogometaša Bastiana Schweinsteigerja in srbske teniške lepotice Ane Ivanović je danes končno dočakala tudi piko na i: par se je namreč poročil v Benetkah, kjer sta si od ponedeljka do srede rezervirala sobo v hotelu Aman Canal Grande, v katerem sta tudi dahnila usodni »da«.

Po poročanju svetovnih medijev so bili med udeleženci tudi nekdanji predsednik nogometnega velikana Bayerna Uli Hoeness, nemški selektor Joachim Löw, »Schweinijev« reprezentančni kolega Thomas Müller, smučarski as Felix Neureuther, iz teniškega sveta pa menda zgolj Angelique Kerber in zmagovalec Wimbledona Andy Murray.

Srbski mediji zatrjujejo, da je par pripravil dve poročni zabavi: današnja bo manj formalna in bolj sproščena, na jutrišnji pa bo večerna toaleta obvezna. Glasbena gostja bo hrvaška pevka Nina Badrić, prvi ples bosta mladoporočenca odplesala na njeno balado Dani i godine.

Ana in Bastian, ki si je tako hitro opomogel po polfinalnem porazu na nedavnem evropskem prvenstvu v Franciji, sta bila v ljubezenski zvezi od leta 2014, rumeni mediji pa so že večkrat prej polnili stolpce z ugibanjem o njuni poroki. Večno zvestobo sta si obljubila v hotelu, v katerem sta si prstana izmenjala že George Clooney in Amal Alamuddin.