Priljubljena Šarapova na kolena spravila tudi Đokovića

Marija Šarapova je na OI med najbolj obleganimi športniki, s prijateljem Novakom Đokovićem pa je posnela nov zabavni video.

Objavljeno
31. julij 2012 09.59
Posodobljeno
31. julij 2012 10.06
OLY-2012-TENNIS-RUS-ISR
Š. R.
Š. R.

London - Teniška zvezdnica Marija Šarapova, zaročenka slovenskega košarkarja Aleksandra Vujačića, je potožila, da je v restavraciji v olimpijski vasi ostala brez obroka, saj so jo ves čas obletavali športniki.

»Največja napaka, ki sem jo storila, je bil vstop v restavracijo. Izstopila sem, ne da bi karkoli pojedla, komajda sem spila pomarančni sok, saj so me ustavljali številni športniki, ki so se želeli fotografirati z menoj. Počutila sem se kot majhen kip,« je povedala ruska zvezdnica, tretja na lestvici WTA. Tudi slovenski športniki so se fotografirali z velikimi imeni. Plavalec Damir Dugonjić je denimo naletel na smučarskega zvezdnika Bodeja Millerja.

Šarapova in drugi igralec sveta Novak Đoković, ki je tudi njen dober prijatelj, pa sta se včeraj na treningu v All England Clubu očitno zelo zabavala. Srb, ki je v teniškem svetu znan po svojih potegavščinah, si je namreč na glavo postavil posodico za teniške žogice, ruska lepotica pa bi jo morala zbiti s svojim servisom.

»Poizkus« se je zalomil, saj je Šarapova zadela v njegovo mednožje, Đoković pa od bolečin nemočno padel na kolena. Tudi sama Šarapova je sicer končala na kolenih, saj jo je vse skupaj zelo zabavalo. Oglejte si spodnji videoposnetek.