»Slovenski« Montpellier odščipnil prvo točko Vardarju

Dragan Gajič se je strelsko najbolj izkazal s 7 goli, Jure Dolenec jih je prispeval 5, Vid Kavtičnik 3, Matej Gaber pa 2.

Objavljeno
20. oktober 2014 00.48
HANDBALL-DEN-KIF-BARCELONA
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si
Ljubljana - Potem ko so včeraj rokometaši Celja Pivovarne Laško pričakovano potegnili kratko v domačem dvoboju lige prvakov z Veszpremom (21:24), sta bila danes na sporedu še preostala dva dvoboja skupine C. Prvo točko doslej je moral oddati skopski Vardar, ki se je na gostovanju s »slovenskim« Montpellierom razšel s 34:34. Pri domačih so se vsi štirje naši fantje vpisali med strelce: najučinkovitejši je bil Dragan Gajič s sedmimi goli, Jure Dolenec jih je prispeval pet, Vid Kavtičnik tri, Matej Gaber pa dva. Najbolj je bil sicer pri strelu Mathieu Grebille (11), pri gostih pa Rus Timur Dibirov (9), medtem ko je Matjaž Brumen tekmečevo mrežo zatesel enkrat.

Zato pa še naprej ostajajo na ničli Čehovski medvedi, ki se z gostovanja pri nemškem moštvu Rhein-Neckar vračajo s porazom z 29:34. V skupini A je bajno bogati PSG, tudi s hrvaškim »kanibalom« Markom Kopljarjem, komaj obdržal celo kožo in strl odpor čvrstega Bresta Meškova (29:28), pri katerem se Simon Razgor in David Špiler nista vpisala med strelce. V skupini B pa se je derbi poprej neporaženih Koldinga in Barcelone razšel z remijem 27:27.