Srebotnikova se je v Stuttgartu poslovila že po prvem dvoboju

Katarina Srebotnik in Anastasia Pavljučenkova sta v 1. kolu ženskih dvojic izgubili proti Diani Marcinkevici in Aliaksandri Sasnovič.

Objavljeno
21. april 2014 20.03
Posodobljeno
21. april 2014 20.18
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Stuttgart - Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je na teniškem turnirju v Stuttgartu hitro končala z nastopi, saj je izgubila že uvodni dvoboj ženskih dvojic.

Srebotnikova je tam nastopila z Rusinjo Anastasio Pavljučenkovo, tretji nosilki pa sta na prvem dvoboju izgubili proti litovsko-beloruski navezi Diana Marcinkevica/Aliaksandra Sasnovič s 7:5, 3:6 in 8:10.

Danes je v Stuttgartu potekal še en dvoboj ženskih dvojic, in sicer sta Srbkinja Jelena Janković in Rusinja Alisa Klejbanova premagali Romunko Raluco Olaru in Gruzijko Oksano Kalašnikovo s 6:3 in 6:0.

Hercogova znova aktivna

Jutri se bo po daljšem odmoru na tekmovanja spet vrnila Polona Hercog, ki bo nastopila na turnirju v Marakešu, njena nasprotnica v prvem kolu bo sedmopostavljena Kitajka Shuai Zhang.

 

Stuttgart, prvo kolo ženskih dvojic (710.000 ameriških dolarjev)

Diana Marcinkevica/Aliaksandra Sasnovič (Lit/Bel) - Katarina Srebotnik/Anstasia Pavljučenkova (Slo/Rus/3) 5:7, 6:3, 10:8;

Jelena Janković/Alisa Klejbanova (Srb/Rus) - Raluca Olaru/Oksana Kalašnikova (Rom/Gru) 6:3, 6:0.