V Makedoniji so največje medijske zvezde posebni tožilci in pravni strokovnjaki

Po vsej "ukradeni" državi se vsak delovni dan zgrne na ulice množica protestnikov, ki so proti albanski platformi, s transparenti »Svoboda ali smrt za Makedonijo«.

pon, 20.03.2017, 18:00

Skopje – Makedonski režim ni ukradel le države. Po podatkih­ mednarodnih institucij je v ­desetletju vladavine za 5,5 milijarde­ evrov olajšal tudi državno blagajno. Prva na lestvici­ popularnih je zato posebna tožilka­ ­Fatima Fetai, ki brez milosti ­čisti nesnago.

Če bi bile v Makedoniji predsedniške volitve, bi Fatima Fetai več kot prepričljivo zmagala že v prvem krogu, če bi seveda kandidirala za šefico države. Posebna tožilka vodi odmeven proces proti prvaku VMRO-DPMNE Nikoli Gruevskemu, veliko priljubljenost in občudovanje Albancev in Makedoncev pa si je prislužila, ker preganja vse koruptivne politike brez izjeme, ne glede na nacionalno pripadnost. Fatima Fetai se je poročila pri 17 letih, ker se je zaljubila v modre oči. Kljub družini z dvema otrokoma je končala pravno fakulteto, opravila sodniški in odvetniški izpit, govori štiri jezike, zmagala bi tudi na državnem lepotnem tekmovanju. Ker je nepopustljiva, ji strežejo tudi po življenju, zaradi česar noč in dan živi pod policijskim varstvom. V javnosti zaradi svoje funkcije ne nastopa, se je pa spopadla na življenje in smrt s strankarsko ­imenovanimi sodniki.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor