Incident na ljubljanski železniški postaji: gre za »osebne« okoliščine

Policisti in kriminalisti še naprej preverjajo različice in okoliščine, ki se navezujejo na omenjeni primer.

Objavljeno
12. december 2013 13.22
Železniška postaja
Ba. P., Delo.si
Ba. P., Delo.si

Ljubljana - Poročali smo, da je bila PU Ljubljana včeraj okrog 13.50 obveščena, da so na ljubljanski železniški postaji našli huje poškodovanega 18-letnika, ki so ga zjutraj prijavili kot pogrešanega.

Zbrana so bila prva obvestila, policisti pa so včeraj popoldne opravili ogled kraja dogodka, ki sta se ga udeležila tudi državni tožilec in preiskovalna sodnica.

Dogodek policisti preiskujejo v smeri kaznivega dejanja »zoper življenje in telo«, so danes sporočili s PU Ljubljana. Preiskovalci so na območju železniške postaje našli tudi odvržene predmete, povezane z omenjenim kaznivim dejanjem.

Policisti so včeraj na železniški postaji v Celju prijeli drugega 18-letnika, ki je bil prav tako pogrešan od včeraj zjutraj, v oskrbo pa so ga prevzeli zdravstveni delavci.

Policisti in kriminalisti še naprej preverjajo različice in okoliščine, ki se navezujejo na omenjeni primer. Po do zdaj zbranih obvestilih gre v tem primeru za »osebne« okoliščine, ki pa ne vplivajo na varnost ostalih državljanov, so še sporočili s PU Ljubljana.