Edo Terglav prvič objavil seznam hokejskih reprezentantov

Risi se bodo med 9. in 11. novembrom v Budimpešti pomerili z Madžari, Ukrajinci in Italijani.
Fotografija: Slovenski hokejisti se bodo zbrali 6. novembra. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Slovenski hokejisti se bodo zbrali 6. novembra. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Slovenska hokejska reprezentanca bo v novembrskem reprezentančnem terminu nastopila na turnirju v Budimpešti, izbranci novega selektorja Eda Terglava pa se bodo na pripravah zbrali 6. novembra na Bledu. Terglav je danes objavil svoj prvi seznam igralcev.

Na turnirju v Budimpešti med 9. in 11. novembrom bodo tekmeci Madžari, Ukrajinci in Italijani.  Slovenska ekipa se bo zbrala v ponedeljek, 6. novembra v tradicionalni bazi na Bledu, kjer bodo igralci opravili tridnevne priprave pred odhodom na Madžarsko.

Terglav, ki ga je na mesto glavnega trenerja slovenske ekipe pred 14 dnevi imenovala HZS, je za svojo prvo akcijo v vlogi selektorja na seznam uvrstil vratarja Žana Usa (Sij Acroni Jesenice) in Luko Kolina (SŽ Olimpija), branilce Aljošo Crnovića, Kristjana Čepona, Jana Čosića, Nejca Stojana (vsi SŽ Olimpija), Bineta Mašiča (Vassan), Marka Čepona, Nika Širovnika (oba Pellet Celje) in Žigo Urukala (Sij Acroni Jesenice).

Med napadalci je vpoklical Martina Bohinca, Žana Jezovška, Erika Svetino (vsi Sij Scroni Jesenice), Marcela Mahkovca, Roka Kapla, Žigo Mehleta, Jureta Povšeta, Nika Simšiča, Jako Sodjo, Jako Šturma (vsi SŽ Olimpija), Roka Macuha (Olomuc), Luko Mavra (Vorarlberg), Blaža Tomaževiča (VSV Beljak) in Matica Töröka (Koo Koo).

Preberite še:

Komentarji: