Iličić in drugi prvokategorniki dobili priložnost prepozno

Nogometaši Atalante so v zaostali tekmi 10. kola italijanske lige gostovali v Vidmu pri Udineseju in igrali 1:1.
Fotografija: Josip Iličić (v sredini) je dobil priložnost za igro v drugem polčasu, ko je že bilo končnih 1:1. FOTO: Miguel Medina/AFP
Odpri galerijo
Josip Iličić (v sredini) je dobil priložnost za igro v drugem polčasu, ko je že bilo končnih 1:1. FOTO: Miguel Medina/AFP

Nogometaši Atalante so v zaostali tekmi 10. kola italijanske lige gostovali v Vidmu pri Udineseju in igrali 1:1. Videmčani so povedli že po 23 sekundah, ko je mrežo Atalante zatresel Roberto Pereyra, ko je po desni prodrl v kazenski prostor in ugnal Pierluigija Gollinija. To je bil najhitrejši Udinesejev zadetek v ligi po novembru 2104, takrat je Antonio di Natale proti Genoi zadel po 22 sekundah.


Sledi derbi kola v Milanu


Ekipa iz Bergama, pri kateri je Josip Iličić v igro vstopil v 58. minuti, je izenačila v 44. minuti, ko je zadel Luis Muriel in dosegel svoj enajsti gol sezone. V drugem polčasu je terensko prevladovala Atalanta, a kljub nekaterim prvokategornikom, ki so vstopili v drugem delu (Iličić, Duvan Zapata, Robin Gosens, Remo Freuler), ni več našla poti skozi tokrat čvrsto obrambo Udineseja.

Atalanto v soboto čaka obračun z vodilnim Milanom, ki je nedavno pripeljal v svoje vrste tudi hrvaškega napadalca Maria Mandžukića in tako potrdil svoje šampionske ambicije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: