Slovenski reprezentant že poleti na Marakani?

Vanja Drkušić je proti Malti in Portugalski pokazal nekaj dobrih potez, predvsem pri kreiranju igre iz obrambe, že pozimi je pritegnil pozornost Crvene zvezde.
Fotografija: Vanja Drkušić (levo) je nase opozoril v dresu Sočija in tudi slovenske reprezentance. Z morebitnimi bodočimi soigralci se bo pomeril tudi na euru. FOTO: Leon Vidic
Odpri galerijo
Vanja Drkušić (levo) je nase opozoril v dresu Sočija in tudi slovenske reprezentance. Z morebitnimi bodočimi soigralci se bo pomeril tudi na euru. FOTO: Leon Vidic

Beograjski nogometni velikan Crvena zvezda je ime, ki na prostoru bivše skupne države še vedno užival izjemen ugled, nenazadnje tudi v evropskih tekmovanjih Zvezda dokazuje, da se na ulici Ljutice Bogdana, kjer leži sloviti štadion Rajka Mitića ali Marakana, dobro dela.

Pri Zvezdi si želijo okrepiti štopersko vrsto, ker jih bo poleti bržkone zapustil ljubljenec navijačev Aleksandar Dragović, njihova glavna tarča je slovenski reprezentant Vanja Drkušić. Zvezda ga je v svoje vrste skušala zvabiti že pozimi, zanj so ponujali tri milijone evrov odškodnine, kot poročajo srbski mediji, a se lastnik Sočija ni dal.

Drkušić naj bi si zelo želel prestopiti v Beograd, Zvezda pa želi posel izpeljati še pred začetkom evropskega prvenstva. Ker se poleti 2025 Drkušiću pogodba izteče, Soči pa je na pragu izpada v drugo ligo, bo odškodnina poleti bržkone nižja.

Preberite še:

Komentarji: