LeBron nogometašem Liverpoola obljubil noro zabavo v Las Vegasu

Košarkarski superzvezdnik je tudi delni lastnik angleškega prvoligaša - v primeru lovorike čaka »redse« nepozabna zabava.

Objavljeno
03. september 2012 22.05
BASKET-NBA-CHINA-HEAT-JAMES
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Miami - Po bolečem porazu na angleškem derbiju, v katerem je Arsenal minuli konec tedna z 2:0 ponižal Liverpool na njihovi domači zelenici, se je delni lastnik kluba LeBron James odločil, da »redsom« vlije dodatno motivacijo.

Košarkarski superzvezdnik je namreč obljubil, da v primeru osvojene lovorike, pelje vse člane moštva na nepozabno zabavo v Las Vegas. Do obljube je prišlo po druženju LeBrona s kapetanom ekipe Stevenom Gerradom.

»Nekaj časa sem preživel z Gerrardom, ki je očitno zelo navezan na svojo ekipo. Vsi športniki potrebujejo neke vrsto motivacijo, zato sem se odločil, da jih v primeru osvojene lovorike peljem v Las Vegas,« je dejal zvezdnik prvakov iz Miamija in dodal, da bo ameriško prestolnico zabave skupaj z njimi obiskal tudi znani reper Kanye West.

»Verjemite mi, nihče ne pozna Las Vegasa tako dobro kot jaz in Kanye. Peljala vas bova na kraje, za katere 99 odstotkov ljudi niti ne vedo, da sploh obstajajo,« je še dejal MVP letošnjega finala lige NBA.

Večinski lastnik kluba podjetje Fenway Sports Group je namreč LeBronu pred časom prodalo manjši delež kluba. Ob tem je košarkar tudi napovedal, da si bo v kratkem ogledal eno od tekem »redsov«, skupaj z njim bo v Liverpool pripotoval tudi Kanye in Jay-Z.