Vstopnice za vroči zapor

Sloverotika se enajstič vrača na celjsko sejmišče, tudi s promocijo pravic spolnih delavk.
Fotografija: Pred sejmom Sloverotika z leve soorganizator sejma Tomaž Slapar, vodja sejma Katja Geršak iz Celjskega sejma ter podpredsednica in predsednik Društva Dobra družba Urška Zakjšek in Žiga Sedevčevič. FOTO: Brane Piano
Odpri galerijo
Pred sejmom Sloverotika z leve soorganizator sejma Tomaž Slapar, vodja sejma Katja Geršak iz Celjskega sejma ter podpredsednica in predsednik Društva Dobra družba Urška Zakjšek in Žiga Sedevčevič. FOTO: Brane Piano

Celje – Celjski erotični sejem je preživel že enajst let in ni opešal, organizatorji s krovnim Celjskim sejmo pa vsakič ob promoviranju sproščenosti poskrbijo tudi za družbeno noto sejma. Za letos med 30. novembrom in 2. decembrom napovedujejo vroč prodajni in dogodkovni program z nastopi v živo, a tudi predstavitev društva Dobra družba, ki se v Sloveniji in na celotnem Balkanu zavzema za pravice delavcev v »industriji in storitvah« za odrasle.

Katja Goršek, vodja sejma v družbi Celjski sejem, napoveduje v treh dneh vsakič po 30 nastopov na velikem in malem odru, v treh dneh pa več kot 25 nastopajočih, prodajo igračk za odrasle na stojnicah razstavljavcev iz Slovenije in tujine.

Soorganizator sejme Sloverotika Tomaž Slapar med številnimi novostmi omenja policistki, ki bosta preveč razigrane obiskovalce povabile v zapor na nekajminutno zabavo. Tudi letos pa ne bodo manjkali erotični šovi, tantrična doživetja, striptiz in še bolj vroče eksplicitne predstave na velikem in malem odru v dveh nadstropjih sejemske dvorane L Celjskega sejma. V spodnjem nadstropju bodo tudi bari z osvežitvami, med vsem drugim pa tudi predstave na mehanskem biku.

Nastopajoče zveznice in zvezdniki porno industrije pa bodo v gorji etaži prikazovali šove, med njimi tudi Simony Diamond, Mira Cuckold, Miss Iron, pa fantje z Irske in Vince, lanski zmagovalec najboljšega šova na sejmu.

Vstopnice so letos dražje, v preprodaji so nekoliko cenejše. Program bo tudi letos povezovala Oriana Girotto, v petek in nedeljo se ji bo pridružila Jasna Kuljaj, v soboto pa Miha Kavčič.

Pred sejmom Sloverotika. FOTO: Celjski sejem
Pred sejmom Sloverotika. FOTO: Celjski sejem


Žiga Sedevčič iz društva Dobra država pravi, da so društvo ustanovili, ko so začeli ugotavljati, da v Sloveniji in državah Balkana ni organizacije, ki bi skrbela za pravice spolnih delavcev in da rezen v Sloveniji tudi ne morejo urediti svojega delovnega statusa. »V mnogih sosednjih državah je ta dejavnost izhod iz revščine, to pa posledično povzroči še več problemov v družbi. Zaenkrat želimo predvsem obveščati in osveščati,« je dejal.

Komentarji: