Hazard bo zaradi operacije ostal brez tekme s Chelseajem

Real Madrid v prvi polovici aprila na tekmah lige prvakov in španske lige ne bo mogel računati na belgijskega krilnega napadalca Edena Hazarda.
Fotografija: Eden Hazard pred marčevsko ligaško tekmo Reala na Majorki. Za kraljevi klub je zaenkrat odigral vsega 65 tekem, na katerih je dosegel 6 golov in podelil 10 asistenc. FOTO: Juan Medina/Reuters
Odpri galerijo
Eden Hazard pred marčevsko ligaško tekmo Reala na Majorki. Za kraljevi klub je zaenkrat odigral vsega 65 tekem, na katerih je dosegel 6 golov in podelil 10 asistenc. FOTO: Juan Medina/Reuters

Belgijski nogometni reprezentant Eden Hazard bo v dresu Real Madrida izpustil prvo tekmo četrtfinala lige prvakov proti branilcu naslova Chelseaju. Enaintridesetletnik bo v prihodnjih dneh prestal operacijo, s katero mu bodo odstranili kovinsko ploščico z desne goleni, so sporočili iz vodilnega kluba la lige.

Real Madrid bo na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov 6. aprila igral pri Hazardovem nekdanjem klubu Chelseaju, iz katerega se je leta 2019 preselil v Španijo za približno 100 milijonov evrov.

Preberite še:

Komentarji: